resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4094
    çok büyük beklentilerle gelen, herhalde camianın yarısından fazlasının görüş birliğine vardığı bir hocaydı okan buruk.

    şu ana kadar sonuçlar iyi değil. ( puan olarak çok kötü değiliz ama iyi de değiliz)
    oynadığımız oyun hiç ümit vermiyor.
    boey dışında hiçbir oyuncumuz oyunun ileri taşıyamadı ve daha kötüsü çoğu oyuncumuz da standartının çok altında kalıyor, geriye gidiyor.

    bunların hepsi tabiki koca bir eksi yazar hocaya, savunulacak şeyler değil.

    ama bir de işin diğer yönü var, inanılmaz bir yük binmiş durumda kendisine.
    saha içi yetmezmiş gibi takımın sahada uğradığı haksızlıklara karşı tek tepkiyi de okan hoca veriyor. tanıdık gelmiştir bu hikaye bir yerlerden özellikle de geçen senden.

    kayseri maçından sonra artık yönetim en sonunda uyanıp 'lan galiba bunlar bizi sistematik bir şekilde devre dışı bırakmaya çalışıyor' diye ortalığı ayağa kaldırır demiştim ama ne maçtan hemen sonra ne de bugüne kadar kayda değer tek bir aksiyon alınmadı. haftalardır sadece okan hoca maçtan sonra uğradığımız haksızlıkları dile getiriyor ki bunu yapması gereken kişiler tek kelime etmezken.

    bu sene bizim başımıza gelenler fb'nin başına gelseydi bırak yönetimi ali koç maç bittikten 10 dk sonra dizerdi tüm basını karşısına verip veriştirirdi. keza yöneticileri de öyle. jesus'a sıra gelmezdi bile.

    şu an tüm ihale okan hocaya kesilmiş durumda ama eğer bir sıralama yapılsa herhalde oyuncular ve yönetimden sonra gelir okan hoca beklentilerin altında kalanlarda.

    ha yönetim üzerine düşeni yapmaya başlar, futbolcular ruhsuz ruhsuz sahada dolanmayı bırakıp top kaybı rekor denemelerini rafa kaldırır ama okan hoca hala mata-mertens-icardi'den medet ummaya devam eder, işte o zaman hep birlikte isteriz istifasını.

    ama bu kafada devam edersek okan hoca gider, yeni bir torrent gelir aynı tas aynı hamam devam ederiz yılları kaybetmeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın