resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4089
    kritik bir dönemden geçen teknik direktörümüz. kendisinin performansının tartışılması normaldir ki ben de çok memnun değilim ancak yönetime yakın olan muhabirlerin haberlerine göre kulüp yabancı teknik direktör yahut direktörler ile iletişime geçmeye başlamış. bir de antrenör ekibine eklenecek olan yabancı bir antrenör konuşuluyor ki onun da okan hocanın isteği doğrultusunda mı dahil olacağı şüpheli.

    bu çok büyük saygısızlık ve yönetimin şimdiden hocayı dikkate almadığının göstergesidir. siz sezon başında bir tercih yaptınız ve getirdiğiniz teknik direktörün daha şimdiden arkasından iş çeviriyorsanız başarılı olmanız mümkün değil. bu periyotta teknik direktör değişikliğinin kimseye yararı olmaz tam aksine galatasaray'a zararı olur. nitekim geçen sezon da gördük.

    galatasaray'ın önünde kastamonu, alanya ve karagümrük maçları var. nispeten kolay maçlar ve 3 galibiyet alındığı takdirde takımın havasını olumlu yönde değiştirecektir. dünya kupası arası öncesinde ise beşiktaş ve başakşehir gibi çok kritik maçlar var. bu iki maçtan bir galibiyet, bir mağlubiyet alsak dahi fena olmayan bir şekilde ilk yarıyı bitiririz.

    süper ligde şampiyonluk için gereken puan eskisi gibi yüksek değil ve diğer rakiplerde ilerleyen haftalarda puanlar kaybedecek. evet oynanan oyun kaliteli değil, okan buruk hala bir kurgu oturtamamış vaziyette, bana kalırsa kadro mühendisliği de berbat seviyede ancak şu an beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. zaten okan hocanın teknik direktörlük meziyetleri de bu dönem içerisinde ortaya çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın