• 18
    --- alıntı ---

    biliniz ki sistematik olarak kurguladığınız oyunun ilk günden beri farkındayız ve bu bilinçle sezon başından beri tüm hatalarınızı teker teker not ediyoruz. bunları ortaya koyduğumuzda bizlerin haklılığı ortaya çıkacak. sizlerin bu gerçekleri manipülatif söylemlerle ve yarattığınız adaletsiz düzenin unsurlarıyla bertaraf etme çabalarınızı da, kamuoyunu nasıl yanıltmaya çalıştığınızı da tespit etmeye devam edeceğimize ve yapacağınız tüm eylemlerin takipçisi olacağımıza emin olabilirsiniz.

    --- alıntı ---

    bu paragrafa kadar fena gitmeyen bir açıklama vardı ama bu paragrafta hiçbir planımızın olmadığını anladım. neymiş? haklı olduğumuz anlaşılacakmış. konumuz bu mu şimdi? haklı olduğumuzu ispatlayınca herşey değişecek mi? atı alan üsküdar'ı geçtikten sonra haklılığımız ispatlansa n'olur?

    bir de 'herkes için adalet istiyoruz.' sözü beni çileden çıkarıyor. bizim maçlarda panter kesilip rakiplerin maçlarında yumurtlayan kaleciler varken, rakibin maçında 2 gol yedirip bizim maçlarda futbolcu olduğunu hatırlayan stoperler varken ben neden onlar için de adalet istiyorum kardeşim? ne halleri varsa görsünler, beter olsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın