• 227
    bu karamsar hava yakışmıyor galatasaray taraftarına. daha önce bi yerde bahsetmiştim, şu gün itibariyle 0 puanımız olsa, sırf geride kalan maçları kazanmamız halinde bile şampiyon olmamıza yeter. kaybedilmiş hiçbir şey yok ortada.

    üstelik şampiyon olmak da o kadar değerli değil artık. önceden şampiyonlar ligine direkt gidilmesi + yayın geliri falan iyi bir cazibeydi ama şu an öyle bir durum da yok ortada. şampiyon olan takım fark açamayacak yani. ben artık ligde zamanında bizim yaptığımız gibi seri şampiyonlukların olacağını düşünmüyorum. şampiyon olan takım farkı açarak gitmeyecek yani. önceden kimsenin yüzüne bakmadığı avrupa ligi’nde bile geçen yıl 15-16 milyon euro gelir elde etmişiz. şampiyonluk primi ne kadar? 2 milyon euro sanırım. ülke çok değişti 4 5 yıldır. bilmem farkediyor musunuz?

    son 4 yıla baktığımızda bizim takım, başakşehir, beşiktaş ve trabzonspor şampiyon olmuş. bütün tatavamız fener’in 4. yıldızı olmasın bir zahmet.

    ha, ülke puanı olarak tekrar ilk avrupa’da 10’a gireriz, ekonomik durumlar biraz iyileşir, yayın gelirlerinde düzeltme olur falan tekrar konuşuruz ama sırf şampiyon olamıyoruz diye her şeyi sil baştan düzeltmeyi uygun görmüyorum. yani bizim tek amacımız şampiyonluk olmamalı artık. uefa’da oynayacağımız çeyrek final bile şampiyonluktan çok daha değerli şu an. en yakın rakibimize 3 şampiyonluk fark atmışız. nedir bu panik anlamıyorum.

    öyle ya da böyle iyi ve yeni bir kadro kurulmuş. hoca’ya sahip çıkıp her maça asılmamız gerekir. dediğim gibi yangın yapılacak bir durum yok ortada. taraftar, taraftarlığını yaptığı sürece ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum. olamazsak da sorun değil, gerçekten değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın