resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4059
    birkaç gündür sözlükte bir takım yazarlar, çeşitli başlıklara, sözlükteki terim’cilerin okan hoca’yı sürekli eleştirdiği hatta ve hatta imparator’un tekrar dönmesi için kulis yaptıklarını söylediler. ciddi ciddi yazdılar bunu.

    bir terim’ci olarak benim ağzımdan böyle bir şey hiç çıkmadı, sözlükte çok sevdiğim ve ara sıra terim sohbeti yaptığım yazar arkadaşların da böyle bir talebi yok, okudum yazdıklarını. peki, kim abi bu kişiler? biri aydınlatırsa sevinirim.

    bu lafı ortaya atan da hep aynı kişiler bu arada. maç başlığına, okan buruk başlığına hatta alakasız başlıklara bile bunu yazıyorlar. benim gördüğüm iki kişi var bunu yayan, isim vermeye gerek yok. dm’den yazılırsa tabi ki veririm isim ama allah aşkına, terim’ci olup (bu da neyse artık) da kim kulis yapmış, kim yol yapmış terim gelsin diye çok merak ediyorum.

    tekrar söylüyorum, bizde başarılı olur ya da olmaz ama okan buruk bu kulübe gökten gelmedi. kazıya kazıya gelmeyi haketti bu kulübe. senelerce altyapıda oynayıp uluslararası bir futbolcu oldu. şu an hangi ligde oynadığını bilmediğim akhisarspor ile kupalar kazanarak geldi. şampiyon teknik direktör etiketiyle geldi. başakşehirspor ile canavar gibi avrupa’da bir periyot çizdiği için geldi. yani kimsenin torpiliyle gelmedi buraya okan buruk. altyapımızdan da çıktığı için, dolayısıyla bizden biri olduğu için tabi ki tudor’a, torrent’e göre daha çok destek görecek aq. tekrar söylüyorum, fatih terim’i çok seven hiç kimse okan gitsin terim gelsin dememiştir sözlükte. bunu dile getirenler illa terim’ci de değildir. terim’in başarılarını gördüğü için söylemiş olabilir. illa bir yerlere niye bağlanıyor bu durum anlamıyorum.

    bana göre en az sezon sonuna kadar okan buruk desteklenmeli. başarısız olursa zaten kendisi gider. tek maç kötüydük diye yayılan bu negatif enerjiyi sosyal medyaya, stadyuma taşımaya gerek yok. şu an misal 0 puanımız olsaydı bile geri kalan maçları kazanırsak şampiyonuz bu ligde. kaçan hiçbir şey yok henüz. biraz akıl, biraz mantık yav.

    terim’e laf atacağım diye okan buruk’un adını kullanmayın yahu. içinizdeki terim nefretinden ne yapacağınızı şaşırdınız yeminle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın