resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4058
    zor fikstürü geride bırakmış hocamız. 9 maçta 6 deplasman oynadı. seri yapıp güven kazanmak için iç saha değerli ve önemli bir silah. kendisinden daha iyi bir alternatif bence yok ama sonuçta oturduğu koltuk da babasının tapulu malı değil. şampiyon olamazsa yönetim kendisini gönderir mi, bence gönderir. ama asıl kıstas oyun gücümüz olmalı. ilk 9 haftada hücumda ne yapacağı konusunda en ufak bir fikri olmayan, üreteme sorununu ölesiye çeken bir takım var elimizde. bu durumu düzeltmek zorunda artık, en azından bir emare göstermek zorunda takımı. puan olarak kötü değiliz, ama gol sayısı olarak tarihimizin en kötü başlangıcı heralde. 9 maç 10 gol, 2sini rakipler kendi kalesine attı. bir taraftar olarak pozisyona giren, gol atan bir takım görmek istiyorum ben haliyle.

    2021 yazından beri ben kendisinin gelmesini istiyordum. yabancı hoca bir fantezi. çok pahalı, sonu başarısızlıkla ve verilen tazminatla bir macera aslında. 1-2-3 neyse ama ligi sürekli bir yerli hoca kazanıyorsa bir çıkarım yapılmalı. en kötü performansını 15 ekim 2022 tarihinde gösterdi takımı ve bunun üzerine de baya asılmaya çalışılıyor.

    fatih hoca çok büyük birisi ama son dönem oynanan oyun, son dönem üzerine ve üzerimize oynanan oyunlar ortada. okan hocayla bile mağdur ediliyorken fatih hocayla neler yaşanacağı ortada. bir umut okan buruk. hayal kırıklığı olabilir ama sene sonuna kadar sabretmek zorundayız. belirttiğim gibi şampiyonluk gelmez ama oyun olarak güçlenen bir galatasaray’ı sahaya sürebilirse ben seneye de devam ederim kendisiyle.

    9 lig maçı, hücum edemeyen ve gol atamayan bir galatasaray var. ezeli rakibimiz çat çat golleri atıyor, iştahlı bir oyun oynuyorlar ve avrupada da başarılılar. çok maç hep iyi sonuç, senelerdir başarıdan uzak galatasaray, transfer ciddi oyuncular alan galatasaray, tüm yükün yıkıldığı okan hoca. yükün yıkılması normal ama sabır gerekiyor, oyun ve sonuç gelmezse kaderinden kaçamaz hiç bir hoca. en güzel örneği sabrın da arsenal&arteta ilişkisi. geçen sene kaç kere fişi çekebilecek yönetim fişi çekmedi, zamanla takımı istediği yere yöneltti ve an itibariyle arsenal’e bir rüya yaşatıyor kendisi.

    sonuç olarak olan oldu ki negatif olarak yangınlık bir durum yok, puan olarak yarışıyoruz hala, oyun kötü, gelişmesini ummak durumundayız. artık içerde daha fazla maç yapıcaz, takım-taraftar ilişkisi daha da yükselecek. milli araya kadar seri yakalamak çok tatlı ve çok güzel olur. umarım hayat hem okan hoca, hem galatasaray hem de galatasaray taraftarı için güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın