resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1556
    neden kesik yediğini anlayamadım oyuncu.

    2022-2023 sezonu ilk 9 haftaya baktığımız zaman iyi oynadığımız maçların ortak noktası pva'nın kullanım şekli. bu maçlarda pva oyun kurulumunda sol stoperin yanında kalıp, boey ileride çizgiye basacak şekilde yerleşiyordu. bu dizilimde daha rahat oyun kuruyor, boey'in çizgiye basmasıyla yunus'u merkeze atıp, boey ile hücumu genişletebiliyorduk. pva'nın hem merkeze dönebilme hem de çizgiye oynayabilme yeteneklerinden dolayı çok rahat şekilde oyun kuruyorduk. hatta geride 3 kişi kaldığı için torreira'da daha ilerde basabiliyordu. ne olduysa birden pva kötü tercih yapıyor perileri geldi ve bütün düzen bozuldu.

    bozulan şeyler;
    oyun kurulumunu 2 kişiyle yapılmaya çalışıldığı için merkezi kapatan rakipler çıkmamızı engelledi. top çıkarmaya gelen orta sahalar sebebiyle takım boyu genişledi.

    boey topu almak için daha geride kaldığı için ileride etkili olmadı. yunus ilerde çizgiye yanaştığında boey merkeze kaydı ve aslında tercih etmeyeceğimiz yerlerde topla buluştu.

    top kayıplarında geride az kişi kaldığı için orta sahalar ileride basamadı ve çok rahat geçiş imkanı tanıdık rakiplere.
    bütün bunların neticesinde seti iyi yapmaya başlayan takım gitti yerine ne yaptığı belli olmayan bir takıma evrildik. burada sıkıntı isimden çok yaptığı görev. kazım'ın ya da dubois'in bu görevleri yapamayacağı zaten az çok belli.

    eğer yabancı sıkıntısı nedeniyle oynatılmayacaksa yerine abdülkerim'i denemek bana daha mantıklı geliyor. bu tercihle beraber hem hücum hem de savunma anlamında daha uzun bir takım da olabiliriz.

    umarım, pva'nın oynadığı zamanlar oturttuğumuz dizilimde ısrar ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın