resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4056
    kendisinin bu kadar yüksek sesle eleştirilmesinin ve kredisinin hızlı tüketilmesinin başlıca sebepleri var.

    (bkz: 13 ağustos galatasaray giresunspor maçı)

    ikinci yarıya gomis-seferoviç forvet hattı konumlandırması. iki tane statik ve aynı tipte forveti ileriye yığdığı zaman dengeli giden oyun giresunspor lehine döndü, ikinci yarı organize atak bile yapamadık. bu deneme bence denenebilecek opsiyonlar arasında en sonuncusu, hatta denenmemeliydi bile.

    (bkz: 15 ekim kayserispor galatasaray maçı)

    mertens'i sol kanat olarak kerem'in yerine konumlandırıp kerem'in yaptıklarının daha iyisini yapmasını beklemesi. üstelik karşısında ligin iyi hücumcu beklerinden onur bulut varken. anket açılsa %5 bile çıkmaz bu opsiyona katılanların oranı.

    ikinci yarıda kerem aktürkoğlu yedek otururken barış alper yılmaz'ı sağ kanat, milot rashica'yı sol kanat olarak dahil etmesi.
    rashica sol ve sağda oynasa da sağ kanat orijinli bir oyuncu, nitekim maç içerisinde de soldan sağ kanada geçince zone 14e kestiği basit bir orta ile golü bulduk.

    ek olarak barış alper yılmaz, kerem aktürkoğlu'ndan daha önde bir oyuncu değil. eleştirebiliriz ama bu demek değil ki, çıkaralım yerine barış'ı koyalım.

    bu tip hareketler krediyi hızla tüketebilecek amatörce hareketler, kendisinin teknik yeterliliğini sorgulayacak hareketler.

    fatih terim de eboue'yi sol açık olarak deneyebilecek çılgınlıklar yapardı, ama o kadar krediden sonra elbet o denemeleri yapabilecek. krediyi edinmeden bu tip denemeler taraftarın desteğini azaltıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın