resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3945
    burada haftalarca insanlar kendisi için ağzına geleni söyledi. açıkçası yapılan eleştirilerin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. birçoğu yapıcı olmaktan uzak, çocuğu çöp ilan etmeye yönelik eleştirilerdi.

    kendisi hakkında geçen seneki takım çok kötü olduğu için oyun onun üzerinden oynandığı ve bu yüzden çok iyi gözüktüğü gibi yaygın bir kanı var. bu kanı tamamen yanlış bence. kerem gerçekten çok ekstra özellikleri olan özel bir futbolcu. ancak yaşı çok genç olmasa da hala çok tecrübesiz. bu seviyede sadece bir sezonu var. düşünün türkiye'nin 2. ligi bile olmayan bir ligden gelmişsiniz. ilk sezonun çoğunu yedekte geçirip son haftalar biraz daha oynama fırsatı bulup kendinizi göstermişsiniz. ve sonra bir anda hiç alışık olmadığınız bir seviyede takımın en göz önünde ve en çok şey beklenen oyuncusu olduğunuz bir sezona giriyorsunuz. 3. liglerden bir anda bu seviyede bu kadar büyük baskının altından mükemmel bir şekilde kalkıyorsunuz ancak burada hala insanlar sizin aslında takım kötü olduğu için iyi gözüktüğünüzü falan söylüyorlar. komik gerçekten.

    aslında kerem geçen seneye de çok çalkantılı başlamıştı ancak o baskıda çok iyi bir sezon geçirmesi ne kadar kararlı bir karakter olduğunu gösteriyor. şu anda yine bir meydan okumayla karşı karşıya. artık daha akıllı oynamayı öğrenmesi gerekiyor. ancak bunu sanki matrix filminde olduğu gibi yeni bir skill yükleyerek yapılabileceğini zanneden uğultuya kulaklarını kapatarak yapması gerekiyor.

    birde şu hep bir ağızdan yapılan rashica tezahüratları çok komiğime gidiyor. hayatımda hiç izlemedim kendisini. werder bremen'de izleyip hayran kalmış insanlar kendisi varken kerem'in oynamasının ne kadar yanlış olduğunu haykırıp duruyor. eyvallah adam tıpkı kerem gibi bir dönem sansasyonel bir oyun ortaya koymuş olabilir de norwich'e gittikten sonra çuvallamış ve norwich bu adamı bir alt lige düşmesine rağmen istememiş ve resmen maaşını ödemen karşılığında sana bedavaya kiralamış? üstelik transferin son gününde? yani senden başka isteyen çıkmamış? e bu adam hayvan gibi düşüşte işte neden senin elinde kendi futbolcun varken başkasının futbolcusunu rehabilite etmekle uğraşasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın