resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4048
    galatasaray teknik direktörü olarak başarılı olmayı kendisi hepimizden çok istiyordur. adam istemez mi efsane bir teknik direktör olarak tarihe adını yazdırmak.

    muhtemelen hala heyecanını atabilmiş değil. bu çatı altında, türkiye futbol tarihin en iyi kadrosunda yıllarca çok başarılı bir futbolculuk kariyeri geçirip çok değerli kupalar kaldırsa da şu an teknik direktör. kendisini teknik adam olarak buraya getiren geçmiş takımlardaki başarılarını, sistemini, futbolculuk kariyerindeki deneyimli hocalardan edindiği bilgiler ile harmanlayıp galatasaray futbol takımına enjekte etmeli. artık o da kendisinin işi.

    takımda kariyerli futbolcu sayısı fazla olsa da bir kısmı yaşlı ve esas önemli olan sahada ne yaptıkları. kaldı ki okan buruk'un futbolculuk kariyeri de üst seviyelerdeydi. o havaları koklamış ve bilen birisi. oyuncuların dilinden anlayabilecek konumda.

    bildiğini uygula hocam. başarılı olursun olamazsın ayrı mevzu. eğer o ne der bu ne der diye düşünürse fena hata yapar. terim'in en sevdiğim yanı sahada bekleneni veremeyince hagi'yi bile san siro'da çat diye oyundan alıyordu.

    biz de hocanın en azından sezon sonuna kadar arkasında olalım. bakalım nasıl bir futbol ve derece ile bitireceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın