resim
Orkun Kökçü
Takım:Benfica
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 86
    eşcinsel olduğunu saklamak zorunda kalan futbolculara destek olmak için hollanda kraliyet futbol federasyonu tarafından kullanılması istenen gökkuşağı renkli kaptanlık pazubandını takmayı reddettiği için hollanda'da anlık olarak bir numaralı habere dönüşen milli futbolcu.

    https://twitter.com/.../1581702168507482112

    ben orkun'a bu konuda her ne kadar katılmasam da yaptığı açıklamanın tonuna ve naifliğine dayanarak kendisinin samimiyetine inandım, bu konuda aldığı karara da saygı duyuyorum. kendisini böyle güzel anlatabilen insanlara özellikle futbol arenasında hasrettik, iyi geldi.

    bunun yanında orkun "yapılacak bu hareketin öneminin farkındayım, fakat dini sebeplerle bunu yapacak doğru kişi ben değilim" diyerek eşcinsel olduğunu saklamak zorunda kalan futbolculara duyduğu saygıyı bir şekilde belirtirken bizim ülkenin muhafazakarlarının internet aleminde, twitterda hatta burada "adaaaam, kral mq, birilerini fena yakmış" tarzında laflar etmeleri cidden komik, orkun'un idrak seviyesi ve açıklama tonajına karşılık bizim yereldeki bu seviye cidden acınası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın