resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4044
    fatih terim'e ayak tenisi yüzünden karalar çalmıştık. okan hocaya da verdiği izinler yüzünden karalar çalmaya başlamışız.
    takıma verilen izinlerin bu kadar konuşulması komiğime gidiyor açıkçası. bu oyuncuları 7 gün çalıştırsak farklı bir sonuç mu almayı umuyorsunuz?

    hocanın yaşadığı sorun şuan elindeki opsiyonların fazlalığından kafasının karışması. midtsjo, mata ve icardi dahil olunca hocanın oyun düzeni kadro seçimleri şaştı. torreira ve midtsjo'yu aynı anda sahaya attı mesela. bu iki oyuncu da defansif yönü daha ağırlıklı oyuncular. matayı sahaya atıyor mesela, ama mata'nın kayseri deplasmanında oynayabilecek bir kondisyonu yok. bunu antrenman performansına bakmadan da anlarsın.

    mertens'i sürekli sağ kanat sol kanat on numara vb. oynatarak oyuncuyu ziyan ediyor. mertens'i forvet olarak değerlendirip forvet rotasyonuna sokması gerekiyor. gerekirse 4-4-1-1 oynayıp o aradaki 1 pozisyonuna sokması gerekiyor. ama hocanın kafası o kadar karışık ki kimi nereye koysam oynar diye düşünüyor sanırım.

    kendisinin futbolu hiç ama hiç umut vermiyor. elindekiyle nasıl bir hamur yoğuracak göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın