resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4030
    gelmesini en çok isteyenlerden birisiydim. kendisine hala güveniyorum, yani taktiksel olarak güveniyorum. yoksa benim de güvenimi kıran bazı şeyler mevcut.

    2022-2023 sezonuna fena bir giriş yapmadık. kağıt üstünde farklı bir dizilimde gözüksek de genel olarak 3-1-5-1 gibi bir dizilim ile oynuyorduk. aanholt savunmayı üçlerken boey kanat gibi takılıyordu. bu takımın tek sorunu kerem'in çok top ezmesiydi. o da çözülürdü. sonra bir sosyal medya furyası başladı. onun da gönlünü yapayım bunun da gönlünü yapayım taraftar şunu istemiyor onu da deneyeyim derken takımın ayarları bozuldu.

    1-kazanıyoruz ama pva orta açmıyor abi, ortasız olmaz. son tercihlere bak. berkan devşirelim biz oraya... şu söylemlerin üstünden 2 gün geçmeden okan buruk sol bekte berkan deniyor haberleri okuduk ki kendisi de maç sonu konuşmasında doğruladı.
    2-abdülkerim komedi gibi bir kartla atıldı. emin oynuyor. taraftar bu sefer abdülkerim diye gs topçusu mu olur ya anadolu topçusu o, aslanım emin bi daha verme formayı moduna girdi ve okan hoca da onlara uydu. az kalsın emin tercihi yüzünden konya maçını yakıyorduk.
    3- bu pva ile kazanmayalım ya isabetli orta açamıyor bak dubois yaptı asisti o geçsin sol beke.. kimse de sorgulamadı bu adam sola geçerse boey aksamaz mı diye. okan hoca yine taraftara uydu.
    4-baba kerem çok top eziyor. sol beke dubois çok iyi olmadı bir de kazımcan'ı koyalım. okan hocamız tabi ki bu isteği de geri çevirmedi.
    5- mata'ya bak ya adam istanbulspor maçı 80 kilit pas oynadı ilk 11'e monte edelim. bu mata'yı 10 sene sonra çağırıp tekrar istanbulspor ile bir hazırlık maçında oynatsak yine 80 kilit pas atardı oysa, bunu ben biliyorum okan hoca bilmiyor olamaz. ama kapıldılar sosyal medyaya çıkamadılar.
    6- bence en bombası; takımın ful paket, açık ara en iyi orta saha oyuncusu sergio oliveria. kesik. sebebi? taraftar aanholt gibi ona da ufak ufak kafa takmaya başladığı için.

    bu böyle olmaz hocam. biz seni bu takıma istediysek sen yönet diye istedik. twitterdaki taraftara göre kadro kuracaksan bu sezon bitmez. ayrıca şunu da unutma, taraftar hiç bir zaman haksız çıkmaz, her zaman haklıdır. sana şunu oynat bunu oynar derler. sonra yanılmışız demezler gittin şunu oynattın istifa derler. çok ama çok yanlış yoldasın. ben o aanholt ve oliveira'nın sahada olduğu 4-2-3-1 görünümlü sahaya çıkan ancak 4-1-4-1 ve 3-1-5-1 arasında gidip gelen takımı özledim. eminim 15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçı sonrası o takımı neden bu kadar bozduğuna sen de pişman olmuşsundur. şu sosyal medyadaki kitleyi bu kadar ciddiye almaktan acilen vazgeçmelisin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın