resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3942
    sergio oliveira ile birlikte takımın günah keçisi. üvey evlat.

    surat ifadesinden tutun da beden diline, bizi koca sezon sırtlayan oyun stilinden tutun da hakkındaki dedikodulardan, her alanda ve her şekilde eleştirildi. milletin yere göğe ismail yüksek sığdıramadığı yerde galatasaray taraftarının 3 öğün yemeği oldu.

    1 ekim 2022 adana demirspor galatasaray maçından sonra, en yakın arkadaşından 1 kilometre fazla mesafe kat etmiş kerem, iki hafta boyunca sosyal medya kampanyalarıyla yedek bırakılıp son tercih yapıldı. oliveira da benzer kaderi yaşadı.

    takımı rakip yarı sahaya atan ve orada kalmasında çok önemli iş yapan iki isim kızaktayken, 36’lık delikanlılarıyla galatasaray 15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçının ilk yarısında rezilliği yaşadı.

    etrafındaki oyuncular, teknik heyet, yönetim, takımın oyun stili baştan sona değişmişken, bu sene de sihir yapıp her hafta takımını ipten alamadığı için kerem terbiye edildi. çok top kaybediyor diye eleştirilen kerem kulübede terbiye edilirken galatasaray, 90 dakikaya 166 top kaybı sığdırarak kayseri deplasmanında alt lig takımı gibi oynadı.

    klişe bir laf vardır, tam kerem’in durumunu açıklıyor bence. adı kerem değil ‘karim’ olsa galatasaraylılar ne yapsa gıkını çıkartmazdı. kerem olduğu için, 3. ligden gelip hiç paraya yıldızlaştığı için ne yapsa yaranamaz.

    isteyen istediğini desin, şu takımda 35’lik delikanlıların ve sönmüş magazin yıldızlarının her an her saniye önüne yazarım. aşılmayacak ve safi kendinden kaynaklanmayan bitiricilik eksikliği olsa da zor gol yiyen ve rakibin yarı sahasında futbol oynayan galatasaray’ın omurgasının en önemli parçalarındandır. bu yabancı sınırı varken kendisine sahip olmak da lükstür. kerem gibi bir oyuncu böyle kazanılmaz. puan tablosunda üstümüzde olan her takım kerem için çok şey yapar. okan hoca da sosyal medya işini yol yakınken bıraksın. sosyal medyaya kalsa fatih terim riekerink’in yardımcısı olacaktı. sezonun geri kalanı için hayırlı bir gece olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın