resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4022
    kendisini pek sevmem, teknik direktörlüğünü beğenmediğimi defalarca sözlük ortamında seri ofsaytlanan entrylerimden de okunabilir. iyisiyle, kötüsüyle sevabıyla, günahıyla an itibariyle galatasaray'ın teknik direktörü olduğu için bir şeyler yazma gereği duydum. kendisi galatasaray spor kulübünün futbol takımın teknik direktörü olduğunu farketmesi gerekiyor. çok heyecanlı olabilir, kafasında kurguladığı şeyleri oyuncular sahaya yansıtamıyor olabilir. bunlarla başa çıkmanın en kestirme yolu disiplinli ve katı bir şekilde daha fazla çalışmaktan geçiyor.

    2-3 maç sonunda yaptığı gibi hakemi eleştirmeye devam ederse kendisinin galatasaray kariyeri son bulur. zira hakemi eleştiriyor diye cezalar alan, cezanın görüşülmesine gittiğinde arkasından aman cezayı uzatında kurtulalım denilmiş efsanesini fatih terim'i galatasaray'dan ayırdı bu düzen. hemde 1 kere değil 2 kere ayırdı.

    tekrar samimiyetimi ele alarak şunları yazmak istiyorum size;

    ne kadar iyi bir takım oyunu oynatırsan oynat okan hocam hakemi yenemediğin zamanlar çok olacak. buna mental olarak kendini hazırlanmalısın ama ne olursa olsun artık oyununun temellerini oturtman gerekiyor. neşteri kime vuruyorsan yönetemediğini hissettiğin kim varsa oradan da başlayabilirsin. devran dönene kadar ya direnir savaşır kazanırsın ya da yenilirsin. galatasaray camiasına kalıcı olmanın en önemli özelliği savaşmaktır. kaybedeceksen bile bu serüveni savaşarak kaybet. başka bir zamanda kapıyı açacak anahtarın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın