• 21
    2022-2023 sezonunda saçma sapan yapıldığı için takım olamayan bir galatasaray var. 8+6 kuralı yeni çıkmadı. zaten bilinen bir şeydi. üç türk sezon başı belirlendi. abdülkerim bardakcı, muhammed kerem aktürkoğlu ve yunus akgün olacağı barizdi. bu oyunculara 3 tane de türk alternatif yaratılacaktı ve geri kalan takım da ona göre dizayn edilecekti. ancak biz kerem ve yunus'un arkasına milot rashica ve yusuf demir'i aldık. şimdi bu oyuncular formsuz olunca bambaşka şeyler denemek zorunda kalıyoruz.

    muslera/okan
    dubois/boey - nelsson/ross - abdülkerim/emin - pva/kazımcan
    torreira/berkan - oliveira/fredrik
    yunus/kılınç - mertens/akbaba - kerem/bay
    seferovic/gomis

    transferin son gününe girerken rotasyon buydu az çok. hadi mauro icardi transferine bir şey demiyorum. çünkü zaten diğer forvet alternatiflerimiz de yabancı. o yüzden sıkıntı çıkarmazdı. yusuf veya juan mata'dan bir tanesini almakta da bir sakınca yoktu. çünkü zaten ilk on bir oyuncumuz olan mertens yabancı olduğundan sıkıntı yine çıkmayacaktı. ancak hem yusuf hem mata'yı alıp, üstüne bir de milot alınca takımın dengesi bozuldu. yusuf veya mata'dan birini ve milot'u almayıp bir yabancı sol bek alsaydık, üstüne bir de emre kılınç'ı istemiyorsak bir türk kanat oyuncusu transfer etseydik

    muslera/okan
    dubois/boey - nelsson/ross - abdülkerim/emin - pva/yabancı sol bek
    torreira/berkan - oliveira/fredrik
    yunus/kılınç veya yerli sağ açık - mertens/yusuf veya mata - kerem/bay
    icardi/seferovic/gomis

    şeklinde bir rotasyonla girenin çıkanın karışmayacağı tertemiz bir takımımız olurdu. yusuf veya mata kötü, mllot kötü demek değil anlatmak istediğim. bu tamamen planlama ile alakalı. lakin planlama konusunda kime, ne anlatıyoruz ki. sacha boey tek başına antrenman yaparken son dakikaya kadar, sezon başlayınca takımın yıldızı oldu. o yüzden şimdi debelenip durmamız normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın