• 24
    sevgili hocam,

    seninle ilgili ilk twitimi 12 aralık 2019 borussia mönchengladbach başakşehir maçı'nı yendiğin sırada atmışım ve sana "yeni nesil imparator geliyor" yakıştırması yapmışım. maçın oynandığı sırada mönchengladbach bundesliga'da lider olarak ilerliyormuş. geçen sene fatih terim'den sonra benim aklımda ilk sen vardın. domenec torrent denen bir kişiyle uğraştık, yine de gecikmeli olarak geldin.

    ben bu takımdaki sorunu şimdiye kadar hep forvet olarak görüyordum. topu ulaştırabiliyoruz, bir tane tıklatanımız olsa direkt şampiyonuz kafasındaydım bu haftaya kadar. ama 15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçı'nda bendeki umudun hepsini alıp götürdün.

    öncelikle medyanın ve haliyle sosyal medyanın çok etkisinde kaldığını düşünüyorum. şu 1 ayda doğru düzgün maça çıkmadık ama şu 1 ayda sosyal medyada yazılan ne kadar kadro değişikliği varsa 1 aylık aradan sonra onu gördüm ben sahada. allah aşkına, sen kendi gördüğünü değil de sosyal medyada gördüğünü mü yapıyorsun? ya da bir anda bu uzun arada 11'deki oyuncular dökülmeye mi başladı?

    kazımcan oynasın dendi, çocuk bir anda 11'e atıldı
    mertens ileri çekilsin dendi, kanatta başladı
    hazırlık maçında iyi diye mata 11'e çekilsin dendi, orta sahayı toparlayan oliviera yedeğe atıldı
    hadi kerem için bir şey diyemiyorum, ona ayrı bir şekilde kızgınım. (bkz: #3468498)

    şöyle böyle iyi giden bir kadroda ilk 11 içinde 4 tane temel değişikliği sadece medya etkisinde kalan bir hoca yapabilir. bu sana zarar verir hocam. neden mi? mesela ben de mertens'in ileri çekilmesini isteyenlerdendim. ama gördüm ki mertens 10'da oynamadan, bu adam geriye gelip top almadan biz öne top bile taşıyamıyormuşuz. sen bunu görmüşsün ve bu şekilde oynatıyordun takımı.

    ikinci bir husus da sürekli var'a ve hakemlere sallaman. bunu sen yapma, yöneticilerin yapsın. sen yaptığın sürece hep itici olursun. bırak "her masada varız" demesini bilen yöneticiler konuşsun bunları. gerçekten her masada varlar mı görelim. sen kendi hatalarına bak. "ben neden birden 11'imde değişiklikler yapıp deplasmana çıktım" diye düşün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın