• 483
    bu sezonki en rezil galatasaray takımını izledik. bütün oyuncular rezil haldeydiler. top hataları, pas hataları güçsüzlük ve tabi ki kazımcan karataş..

    uzun zamandır maç oynamıyoruz ve futbolu unutmuş gibiydik. bir an aklıma acaba büyük bir acemilik yapıp lige ara vermeye 5 hafta kala fizik kondisyon falan mı yükledik soruları geldi. ortadaki bütün topları kayseri aldı, bütün toplar onlara geldi biz ya 1 adım geri ya 1 adım ileriydik.. topta biraz onları sevdi ama çabaları çok çok daha fazlaydı.

    buna rağmen hiçbir şey oynamadan bu maçı kazanabilirdik. maçın başında penaltımız verilmedi ama takım topu ileri attığı an gol yakalama olasılığı çok yüksek. okan buruk en kötü maçını oynadı. kazımcan karataş bugün kayseri sol beki olsaydı galatasaray maçı 6-0 falan kazanırdı bu kadar korkak ezik ve rezil bir oyunu uzun yıllardır görmemiştim buna rağmen maç sonunda yaptığı ortada abdülkerim zor olanı yapmasa 5 metreden topu kaleye atsa beraberliği getiren golün asistini yapmış olacaktı.

    ne oynadığımızı çok anlayamadım boey ve nellson dahil herkes serseri mayın gibiydi. bir tek muslera topu oyuna sokma dışında iyidi bir de bence icardi oldukça faydalı oynamaya çalıştı.

    okan buruk bu kadroyu şampiyon yapmak zorunda. fatih terim başta olsa şu an şampiyonluk cebimizde ada'da olacak kutlamayı düşünüyorduk. ben okan hoca'ya güveniyorum ama artık önünde hayati 4 maçı var ve hata şansı yok. içeride giresun kazaydı, ama adana demir ve trabzon maçlarından birini kazanmalıydık iki maçta da kazanacak oyunu oynadık ama ikisi de berabere bitti. bu iki maçı kazanamamak şu an okan hoca'ya 4'te 4 hariç başka bir ihtimal vermiyor. önce içeride alanya'yı yenecek, sonra karagümrük, ardından içeride beşiktaş ve başakşehir yapıp bu ligin ağası biziz bitirişiyle gideceğiz dünya kupası arasına.

    her sezon böyle saçma maçlar, anlamsız tercihler olabilir. bugün 45. dakikada okan buruk kazımcan yerine berkan ile başlasa maçı alırdı. kazımcan o kadar rezil bir oyun oynadı ki istatistikler ile vesaire açıklanamaz. kendisi belki iyi oyuncu da olabilir hayatım boyunca hiç izlemedim ama hayatının en büyük fırsatı eline geçti ve pısırık pısırık kaça kaça hatalı bir oyun oynamak dışında bir şey yapmadı. ne koştu mücadele gösterdi, ne yetenek. rezil bir oyundu, izlediğim en kötü bireysel performanslardan biriydi ama dediğim gibi futbol işte son dakika abdülkerim golü atsa yorumcular gs sol bekini buldu diye de gezebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın