• 479
    (bkz: #3464347) burada maçtan günler önce zeminin bozukluğuna dikkat çekerek, kayserinin önde baskısına karşı dikkatli olunması gerektiğini, trabzonun aynı hatayı yaparak maçı zor çevirdiğini belirtmiştim. defanstan pas yaparak oyun kurma inadımıza yenik düşerek bireysel hatalarla maçı verdik. ayrıca şut tehdidi oluşturması ve bozuk zemine karşı oyun kurulumunda istasyon olması gereken sergio ilk 11'de başlamadı. yine tüm formsuzluğuna rağmen kerem'in kesik yemesi gereken maç bu maç değildi. yay etrafından çekilecek şutlarla kayseri'ye karşı kilit açabilirdik.

    2-0 geriye düşmemize rağmen, hakemin kötü ve art niyetli yönetimine rağmen, son dakikalarda abdülkerim'in kafası gol olsa tüm olumsuzluklara rağmen maç dönebilirdi.

    okan hoca'ya bu maç özelinde eleştiri yapmadan edemeyeceğim, ne yazık ki milli maç ve bay arasında okan hoca dersine iyi çalışmamış. umarım bu maçta alması gereken dersi alıp doğru yolu bulabilir.

    ayrıca taraftarın öfkesini çok iyi anlıyorum ancak bu kadar kolay çözülmemeli taraftar. daha çok erken. her kayıpta teknik direktör kovup fatih terim çağıracaksak vay halimize. son ana kadar destek olmak zorundayız, takıma da hocaya da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın