resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3993
    evet okan hocam, takke düştü kel göründü.

    (bkz: 15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçı)

    ligte 10. hafta oldu, bak yazıyla onuncu hafta. sen bize ne izlettin bu zamana kadar, antep maçının ikinci yarısı ve trabzon deplasmanının ikinci yarısı. bunun dışında gomis in golleri olmasa çoktan koltuğun sallanıyordu bile. seninle ilgili çıkarımların madde madde aşağıdadır.

    herşeyi deneme yanılmayla öğreniyorsun.gomis-seferoviç çift forvetinin olmayacağını öğreneceksin diye giresun’a 3 puan hediye ettik. gomis’in fiziki durumundan ötürü ilk onbir başlamaması gerektiğini yine deneye yanıla öğrendin ki, az daha konya’ya da 2 puanı kaptırıyorduk. ve son olarak 35’lik mata-mertens ikilisinin hele ki deplasmanlarda asla ama asla onbir başlayamayacağını acı bir kayseri maçıyla tecrübe ettin. hocam hatırlatmak isterim ki galatasaray laboratuvar değildir. bu kadar çok deneme yanılmayı bu camia kaldırmaz.

    takım gol atamıyor hocam. ligin en az gol atan takımlarından biriyiz ve bu durum düzelecek gibi de görünmüyor. her hafta farklı kanat ve santrafor rotasyonuyla oynarsak, uyum sürecinden dolayı da aynı sorun devam edecek.

    takıma çok iyi futbol oynuyorlarmış gibi sürekli izin veriyorsun. yabancı oyuncular yurtdışında cirit atıyor. disiplini sağlamazsan ve bu takım beraber çalışmazsa uyum sorununu nasıl aşacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın