• 2190
    messi'nin son dönemlerinde kurdukları inanılmaz kötü ve overpaid kadroların bedelini hala ödemeye devam eden takım.

    messi barca için para ile ölçülemez bir adamdı tabi ama ona öyle kontratlar verdiler ki diğer bölgelerde çok sıradan kaldılar.
    messi'de god mode'dan süperstar seviyesine düşünce* takımın defoları iyice ortaya çıkmıştı.

    bu sene güzel bir transfer dönemi geçirdiler aslında ve birçok eksiklerini giderdiler ama tek sezon yetmedi tabi tüm defoları gidermeye.

    ilk bakışta 4 maçta 4 puan alan bir takımın cl için yetersiz olduğu düşünülebilir sonuçta hadi 1 maç şanssızlıkla açıklanabilir ama 3 maç açıklanamaz haklı olarak.

    ama cidden kaybettikleri 3 maçı da en kötü ihtimalle beraberlikle geçebilirlerdi. bayern deplasmanında messi'li dönemlerinden bile daha çok fırsat buldular bayern'e karşı. lewa kariyerinin en kötü maçlarından birini çıkardı ve yenildiler. inter deplasmanında da haketmemişlerdi yenilgiyi tamamen ortada bir maçtı. 3 maçta da xg'leri rakiplerinden fazlaydı.

    ben çok karamsar değilim barca için. ellerinde gerçekten çok iyi bir genç iskelet var ve hepsi de inanılmaz potansiyelli, sürekli gelişen oyuncular. xavi gibi kulüp efsanesi bir hoca ile birlikte bu genç takımın çok gelişeceğini düşünüyorum.

    pedri-gavi ikilisini söylemeye gerek yok sadece 18-19 yaşındalar ve şimdiden çok iyi bir seviyeye geldiler.
    de jong-aroujo-kounde-fati gibi yine en üst seviyeye çıkmaya aday genç oyuncuları var ve en yaşlıları de jong o da 25 yaşında daha. dembele-raphinha-der stegen keza fena oyuncu değiller.*

    lewa'da belliki ronaldo gibi 35-36'ya kadar prime performans vermeye devam edecek ki sonrasında da gollerini atmaya devam eder idareli kullanılarak.

    ben açıkcası bu sene hem ligi hem avrupa ligini kazanacaklarını düşünüyorum. hem başarıya daha aç olduklarından, hem real'in bir nebze de olsa ligi son 2 seneki kadar domine edemeyeceğinden.

    seneye messi'nin döneceği konuşuluyor, onunla birlikte üst seviye 2 bek alırlarsa yine en tepeye oynayacaklardır.

    ha bir de şu pique'yi bir an önce sepetlemeleri gerek. camianın çocuğu hatasına düşerlerse hem sahada hem saha dışında takımı yakmaya devam etme olasılığı var pique'nin.

    o konuda perez başkanın tüm kulüplere eğitim vermesi gerek kesinlikle. futbol kulüpleri hayır kurumu değildir, camianın çocuğu, altyapımızın ürünü, vefa, bu kulüp için 15-20 yılını verdi vs gibi kelimelerin bu seviyede karşılığı yoktur, kafasında futbolu bitiren adamı 1 saniye tutmamak gerekir konulu bir konferans iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın