• 139
    karagümrük savunmasının çekirdek kola yaptığı maç oldu. sokakta oynarmış gibi dan dun şişirip durdu fenerbahçe'li stoperler ve defalarca tehlike yarattılar. batshuayi'nin attığı beşinci gol de bu şekilde geldi. akan oyunda bu kadar berbat bir takım savunması son zamanlarda görmemiştim. caner erkin'i oynatan takım buna müstehaktır. dört gol atıyorsun ama yetmiyor.
    başlangıç planlarının fenerbahçe'yi bozduğunu söylemek lazım. geride topla hiç gevelemeden kenarlara oynayarak hızlı hücum etmeye çalıştılar. hücumda borini ve kouassi gayet iyi maç çıkardı, borini sürekli derine gelerek oynadı. oyunun hakimi fenerbahçe gibi gözükse de atılan beş golün iki tanesi şapkadan çıkan penaltı ve rakip savunmanın ikramları oldu. joao pedro takımın en zayıf halkasıydı, fizik olarak takımın çok gerisinde. atak zenginliği ve pres kalitesi açısından geçmiş maçlara göre daha zayıflardı. savunmada çok kötü bir maç çıkardılar, altı maçta dört gol atabilen takımdan bugün dört gol yediler ve defolarını fazlasıyla gösteren bir maç oldu.

    var biz hariç herkese faydalı maşallah. bugün ıkına ıkına penaltı üretmeye çalıştılar fenerbahçe'ye. pozisyonlar bize denk gelse bırak penaltıyı var'a bile çağırılmayacağına adım gibi eminim. 5-4 bitmesine rağmen düşük kalitede bir maç oldu. yenilen goller evlere şenlik. karagümrük bu takım savunmasıyla bir halt yapamaz. fenerbahçe'nin uzun toplar ve ön alanda kapılan toplar dışında oyun kuramadığını gördük. bu oyunlarının iç sahada geçerliliği olacak elbette ama iyi yerleşen takımlara karşı deplasmanlarda yetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın