• 71
    beşiktaş'ın deplasmanda zar zor kazandığı maç.

    tekrar görüyoruz ki duran top işi bu oyunda çok şey ifade ediyor. beşiktaş'ın duran top haricinde pozisyonu yok. penaltıya dönen ilk gol de duran toptan geldi, attıkları gol de. hele attıkları golde 77 numaralı giresunlu oyuncunun topu gözle bi takibi var akıllara zarar. forma numarasından feyz aldığı gökhan gönül olsa bi rövaşata da o sallardı çıkarırdı çizgiden.

    her neyse konumuza dönelim, beşiktaş da fenerbahçe de trabzon da sıkıştığı maçlarda duran topun ekmeğini çok yiyor. fenerbahçe'nin son oynadığı aek maçında mesela, hızlı kullanılan ve çalışılmış olduğunu düşündüğüm bir taç organizasyonu, 2.gol yine duran top. sıkışan maçları açabilmek adına veya 1-0lık 2-0lık maçlarda hançeri saplamak için müthiş bir silah. biz ise ben kendimi bildim bileli bu konuda eksiğizdir.

    kafacılar olur, kullanan olmaz; kullanan olur kafacı olmaz. mesela sadece kullanan kafa vuran meselesi de değil aslında, pandemi öncesi dönemde gol bulmaya başlamıştık. kadıköy deplasmanında donk atmıştı mesela. doğru organizasyon ile boy ortalaman düşük de olsa o gol geliyor.

    maça dönecek olursak beşiktaş bu sene yarışa giremez. ciddi üretim sıkıntısı var. biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremezken adamlar girdiği azıcık pozisyonu değerlendirip puan alabiliyor. bir ara kabızlıkları tuttuğunda beşiktaş yarıştan kopar. trabzon da ite kaka gidiyor zaten. fenerbahçe ile yalnız kalabiliriz. başakşehir de gözümü korkutsa da onların da beşiktaş gibi bir noktada kabızlaşacağını ve kalesinde volkan babacan olan bir takımın şampiyon olamayacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın