• 66
    çekilen ofsayt çizgileri o kadar manasız ki anlatamam. bir mavi bir de kırmızı çizgi çekmişsiniz aşağıya ama neye göre kırmızı çizgiyi arkaya atıyorsunuz mesela bu pozisyonda? ( ilgili pozisyon #3465283 : https://gss.gs/OWj.png )

    çizgilerde hiçbir somutluk yok, tamamen canları istediği için veya oy birliğiyle "bence ofsayt" diyenler çoğunlukta olduğu için öyle çekiyorlar sanırım. ofsayt için ingiltere ligindeki santimetresine kadar hesaplayan sistem getirilmediği sürece var sistemi ince ofsaytlarda kafasına göre karar veriyor algısı değişmeyecek.

    eğer benim söylediklerimin aksine bir ofsayt sistemimiz varsa, çıkıp şeffaf şekilde açıklasınlar madem. var odasındaki hakem konuşmaları, pozisyonun ne kadar ofsayt olduğu vs. izleyiciyle şeffaf şekilde paylaşılsın ki soru işareti oluşmasın. zaten var sistemini kurup da oradaki konuşmaları neden gizlediklerini gerçekten anlayamıyorum. her bir pozisyon için hakemlerin kararını şeffaf şekilde duyabilmemiz gerekiyor. böyle olmadığı sürece video yardımcı hakem şaibeli bir sistem olmaya devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın