resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 3303
    galatasaray tarihinde ligi en kötü sıralamada bitiren takımın başında olan teknik direktör olarak tarihe geçmiştir. bu tanım sanırım kendisinin ne denli başarısız olduğunu kanıtlıyor. ayrıca kendisine duyulan nefret; onu takımın başına getiren yönetim, yeni yönetim geldikten sonra ayrılık sürecinde gösterdiği tutum ve hala süren davadan kaynaklanıyor.

    istatistikleri bir kenara bırakırsak kendisi takımın başında kaldığı haftalar boyunca aynı şeyleri denemiş, hiçbir iddiası olmayan takımda gençlere bir dakika süre vermek yerine maç başı ücretlerle youtuber babel gibi oyuncuları zengin eden bir yönetim sergilemiştir. hadi genç oyuncu ve gelişimi de geçtim adam taktik bile değiştirmedi. kendisinin küme düşmemeye takım oynattığı sezonda konyaspor çikaleşiler musa çağıranlarla 3. olmuştur. ayrıca bu arkadaştan kimse portakallı pekin ördeği istemedi, kendisinden iki yumurta kırmasını istedik hepsini yere döktü berbat etti. bu kadar başarısız olup üzerinde bu kadar az baskı olan büyük takım hocası da ender görürsünüz. yönetim yüzünden kendisi bir gram bile baskı hissetmedi hatta tam tersi taraftarların büyük kısmı destek bile gösterdi.

    bir daha böyle çapsız insanların kulübümüz ile yollarının kesişmemesi için harika bir örnek olarak bize dersler verdiği için kendisine teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın