• 33
    fenerbahçe'yi, yönetimini, çoğu oyuncusunu, taraftarının hakim anlayışını zerre kadar sevmem. hezimet yaşarsa da geyiğimi yaparım. ancak günümüzde mevzu fenerbahçe değildir. mevzu ülke puanı. dibin dibine gitmiş durumdayız. en azından bir nebze kendimize gelebilmemiz adına ve "öncelikli olarak galatasaray menfaatleri" doğrultusunda bu süreçte tüm türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasından rahatsız olmamak gerekiyor.

    bunu söyleyen insanların galatasaraylılığı sorgulanır denmiş. en büyük efsanemiz dediğiniz kişi emre belözoğlu'nu evinde ağırlıyor, acun'un survivor partisi için orta amerika'da bi yerlere gidiyor. kaptanımız dediğiniz adam melih mahmutoğlu, volkan demirel, emre belözoğlu ile tatil yapıyor. acun'un scooter'ında istanbul turu atıyor. derin galatasaray dediğiniz adam, ali koç'un eniştesi.

    hani bu kişileri eleştirince de galatasaraylılığımız sorgulanıyor ya ben bu çelişkiyi çözemedim. fenerbahçe'den nefret etme sebeplerinin ana faktörlerinden olan isimlerle senin bayrak adamların beraber takılırken sorgulamak yok mu? kalkıp bir başkasının galatasaraylılığını tartıya koymaya kalkarken lafın nereye gideceğini iyi değerlendirmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın