• 1
    yıllardır takımımızda anlamını çözemediğim bir konu var. sürekli genç futbolcular transfer ediyoruz, herkes çok seviniyor: "genç oyuncularla kalkınacağız, gençler bizim her şeyimiz, hata yaparak gelişecekler vs." gibi söylemler havada uçuşuyor.

    sonra bu yeni çocuk bir maça çıkıyor: "bu çocuğu kim transfer etti, galatasaray seviyesinde değil, malesef bundan olmaz vs." gibi söylemler alıyor başını gidiyor.

    aradan bir hafta geçiyor bu sefer de: "kiralayalım, gönderin kirada oynasın, bizde oynayamaz kiraya verin oynasın" gibi söylemler çoğalıyor.

    transfer dönemi geliyor ilgili oyuncu kiraya veriliyor. burdan sonra söylemler performansa göre ikiye ayrılıyor. iyi ve kötü performans.

    iyi performans halinde: "bu çocuğu neden kadroda tutmadık, x'den daha iyi, evlatlar oynayacak diye bu çocuğu gönderdik" gibi söylemler.

    kötü performans halinde: "biz dedik bundan olmaz diye, galatasaray'ın parasına yazık, hemen takımdan yollamak lazım" gibi söylemler.

    şimdi ben bir şey sormak istiyorum. bu gençleri biz sürekli sağa sola kiralayıp sonra da sözleşmelerinden çıkacaksak neden transfer ediyoruz?

    konuyla ilgili; rahmetli usta kemal sunal'ın, kibar feyzo filminin sonunda hakime söylediklerini aynen buraya bırakıyorum:

    - bu işin sonu nereye varır ben bilmirim.
    - sen devletsin, sen bilirsin.
    - gayri hükmü sen ver kurban.
    - suç kimde?
App Store'dan indirin Google Play'den alın