• 119
    fenerbahçe'nin hücum presi etkin şekilde uygulayarak başladığı; ancak 30'dan sonra pilinin bittiği bir maç olmakta. beşiktaş desen stoke city modunda uzun toplarla çıkmaya çalışıyor. ancak weghorst kalıplı olsa da ağır bir isim ve redmond - muleka ikilisi de kendisinden oldukça geride pozisyon alınca kopukluk oluyor. kanatlardan araya kaçırıp da etkili olurlar diye bekledim; ancak öyle bir oyun şablonu da çizemiyorlar.

    galatasaray dışındaki kulüplerin maçlarıyla ilgisi olmayan biriyim; ancak minimum 3 yerli limitini düşününce salih uçan'ı elimizden kaçırmak kötü olmuş. oliviera'nın rolünde hem daha uygun maliyetli hem de yerli opsiyonuyla bir ismi kadroya yazmak büyük avantaj olurdu.

    beşiktaş'ın hakem kararlarına dönük olarak seyirci baskısını etkili şekilde yansıtması başarılı. verilmeyen kartları görmek şaşırtmıyor; bu faullerle bize minimum bir kırmızı, birkaç adet de sarı kart çıkması gayet olağandı.

    sosyal medyadan, sağdan soldan bu iki ekibin de uçup kaçtığını okuyoruz. ancak bizim kadar ne yaptığını bilen bir takım göremedim. fenerbahçe maç bitince bile rakibe basıyormuş vs. diye videolar vardı; ben mi yanlış maçı izliyorum bilemedim.

    rakipler böyleyse sakin kalmakta fayda var. pozisyon bulmakta sorunumuz yok. skor üretme noktasında sorunlarımızı giderdikçe ve takımdaki oyuncular da birbirine alışıp kadro oturdukça daha iyiye gideceğiz. bunlardan ziyade dikkat etmemiz gereken rakip başakşehir gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın