• 342
    lig başladığından beri istenen verimi gösteremeyen ikili. formsuz oldukları doğru ama başarısızlıkları biraz takımın genel durumuyla da ilgili.
    bir kere sene başından beri çevresiyle etkileşimi güçlü bir forvetle oynayamadılar. hem seferovic hem de gomisten alan açmak, duvar olmak, servis yapmak gibi forvet oyuncusunun etrafındaki takım arkadaşlarının etkinliğini arttıran aksiyonları neredeyse hiç göremedik. weghorstun çevresine katkısı gibi.
    bir ikincisi takım olarak bu ikilinin seveceği türden pozisyonları çok hazırlayamadık. bu biraz da oyun şablonuyla ilgili. 4-2-3-1 den ziyade 4-3-3 gibi dizilsek ikilinin de verimi artacaktır. zira geçen sene ikisinin de performansı bu dizilimde tepe noktasına ulaştı. hoca sırf bu ikili için oyun şablonunu değiştirmez. oyuncuların uyum sağlaması şart.
    ayrıca bunlar genç insanlar. son bir senede popülerlikleri ve sorumlulukları çok arttı. mental olarak herkesin kolayca kaldırabileceği durumlar değil. o nedenle sabır ve anlayış göstermek lazım kendilerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın