resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3877
    kendisi hakkında şimdiye kadar hiç olumsuz bir şey yazmadım. oynatılmadığı dönem oynasın istedim, hep daha iyi olsun istedim. ama bu sezon özelinde kendisi sürekli geriye gidiyor.

    bunun en büyük nedeninin psikolojik olduğunu düşünüyorum. bugün* daha maçın 10. saniyesinde boştaki arkadaşına pas vermeden 2 kişinin arasına girmesi, 2 kere frikiklerde kendisinden daha iyi olan mertens oyundayken topun başına geçmesi, mertens’in uzaklaşması için işaret etmesi, çizgiye gelen topta debois eliyle ‘bende’ işareti yapmasına rağmen topu almaya çalışması ve topun taca çıkması. bu yazdıklarım sadece bu maç için. başka maçlardan da böyle enstantaneler bulunabilir.

    anladığım sorun şu. geçen sezon takımın yıldızı olan kerem bu yıl da kendini ‘bu takımın yıldızı benim’ diye kabul ettirmeye çalışıyor. tamam, çalışsın ama yanlış şekilde yapıyor. takım oyunundan çok uzak kalıyor. kendini ispat etmeyi takımdan daha çok düşünüyor. bunun yunus’un sezona daha iyi başlamasıyla ya da yapılan isimli transferlerle ilgisi olabilir. bilmiyorum. tüm bunlarla kerem’in bencil bir oyuncu olduğunu kastetmiyorum. tam tersine aşırı kendini ispat etme hırsından kaynaklı olduğunu söylüyorum. buna acilen teknik ekibin çözüm bulması gerekli.

    geçen sezonki performansının ve oyun görüşünün üstüne koyarak ilerlemesini cani gönülden istediğim, yetenekli genç kardeşimiz. psikologla görüşmeye mi başlıyorsun başka bir şey mi. buna bir çözüm bul, lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın