• 377
    20'ye kadar daha dengeli bir oyun oynanırken 20'den sonra oyunun ağırlığı bize doğru kaymış oldu. şu deplasmanda böyle bir oyun bence etkileyici fakat hücumda net pozisyonlara dönüştürme konusunda çok kötüyüz ve kale önünde çok beceriksiz davranıyoruz. gomis 4 kere topla buluşabilmiş buna ben şaşırmıyorum çünkü bu haliyle onbir başlatmak kör göze parmak sokmaktır.
    maç önünde baskı beklemiyordum ama adana demir'de ertaç'ın fazla özgüveni ve dağınık iki stoperlerine karşı midtjsö önderliğinde yapılan baskılar hep sonuç verdi. gomis biraz eşlik edebilse mutlaka gol çıkardı oradan.
    hücumda takımı baltalayan oyuncuların başında maalesef kerem geliyor. aldığı her topu olumsuz kullandı. yunus-boey ikilisinin uyumu gayet iyi ve atakları hep sağdan geliştirdi takım. yunus'un biraz daha tehlikeli bölgelerde topla buluşması lazım.
    midtjsö ve torreira'yı çok beğendim savunma önünü çok iyi kapadılar. mata'yı forvet arkasına atabilirsek akışkanlığı daha iyi sağlayabilir.
    çözülmeyecek maç değil. pozisyonları daha olgunlaştıramadan çarçur ediyoruz. rashica takıma girmeli ama sınırlama ile bu nasıl sağlanır bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın