resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 853
    kakafoni yaparak hak arayamayacağımızı kibar dille anlatan yönetici.

    taraftara bunu anlatamadık ama tff kadroları fenerbahçe ve beşiktaş tandanslı adamlarla dolu. hükümetin galatasaray'a yaklaşımı belli. haliyle ince ince oyuyorlar bizi alttan, bizden birileri de bağırıp çağırınca bu nedenle ceza yardımına tutuluyor. erden timur'un söylemeye çalıştığı, ama açık açık söylemekten konjonktür nedeniye imtina ettiği şey bu. fatih hoca'ya ilk sinirlenmesinde en az 6 maçtan başlayan cezalar yediren sistem yani.

    buna rağmen, hala o masaya yumruğunu vursun, vuralım kıralım tarzı yorumlar var. o devirler geçti arkadaşlar. şu anda vurmak kırmak bu takıma hak mahrumiyetinden başka bir şey getirmiyor.

    bu halde ne yapmalıyız? bana kalırsa iki yol var:

    1. uzun dönemli lobileşme düzeni - bu düzende galatasaray tff ile ılımlı ilişkiler kurup orta-uzun vadede adamlarını sistemin içine sokar, sesimiz duyulur sözümüz dinlenir. var'da olan hakem üç buçuk atar galatasaray aleyhine karar verirken.

    2. kısa dönemli taraftar kaosu - bu da 2011'de aziz'in yaptığı taktik. ortalığı taraftar vasıtasıyla ateşe verip sonuç umma. galatasaray taraftarı sokağa çıkar, protesto eder. maçta hakemleri madde yağmuruna tutar. konu gündeme gelir, çözüm bulunabilir. ama internette vuralım kıralım diyenlerin hiç birinin buna yeltenmeyeceğini de iyi biliyoruz. özetle taraftar vur kırı dönemi kapanıyor.

    bence bu anlamda ılımlı söylem erden timur'un gerçekçi olduğunu gösteriyor. ben bu anlamda kendisinden memnunum. söylenilmesi gerekeni doğru biçimde ifade etmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın