resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 825
    galatasaray'ı çok başka seven ve sahiplenen yöneticimiz, abimiz, gönlü güzel insan.

    daha ortada ismi bile yokken galatasaray'a forma sponsoru olmasıyla tanıdık onu. rahmetli başkan mustafa cengiz döneminde emre akbaba transferine sponsor olmuş ve bizi o dönem için bir rezillikten kurtarmıştı. oyuncunun tutup, tutmaması ayrı mesele.

    burak elmas döneminde iyiden iyiye ağırlığını hissettirmeye başlamıştı. yıllardır hiç kimsenin umursamadığı galatasaray basketbol takımı'nı insanlara hatırlattı. isim sponsoru bulamadığımız stadımıza dünya kadar sponsorluk parası ödedi. yetmedi "benden daha iyi teklif veren olursa çekileyim ama galatasaray'a yine de bu parayı ödemeye devam edeyim." dedi.

    dursun aydın özbek listesinde seçime gireceği öğrenilince sırf eski başkanın nefretinden kendisine "galatasaray'ın taşınmazlarını devlete peşkeş çekecek vs." gibi asılsız iftiralar atıldı.

    kendisi sayesinde bu transfer döneminde* avrupa'da dahi ses getiren bir kadro oluşturduk. şimdi de pilot takım için belçika'dan r.o.c olympic charleoi takımını aldığı söyleniyor.

    https://twitter.com/...HjA2eD2FMxUfMl5oSxEQ

    erden timur çok başka bir seviye ve şans bizim için.

    uzun zamandır kendisi ile ilgili entry girmek istiyordum bugüne kısmetmiş. bize düşen kendisine sahip çıkmak ve akbabalara yem etmemektir zira erden başkan üzerine düşen tüm vazifeleri fazlasıyla yerine getiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın