• 6
    wisconsin abd doğumlu, aynı zamanda belçika milli takımı forması da giyen şutör guard.

    kariyerine de belçika'da başladı, 4 yıl formasını giydiği ostende takımı ile bu süre de iki defa lig iki defa da kupa şampiyonlukları yaşayan lojeski, bu turnuvaların mvp'si seçildi.

    sonrasında hemen hemen her basketbol severin bildiği gibi sırasıyla 4 yıl olimpiakos, 2 yıl pana macerası,ardından 1 yıl da ülkemizde tofaş sas forması giydikten sonra tekrar atina'ya bu defa aek'ya döndü.

    2013 yılında olimpiakos takımıyla euroleague'de şampiyon oldu. olimpiakos'da eurolig'de ilk sezonunda 11.1 sayı ortalaması yakaladı, genel olarak kariyerine baktığınızda 3 sayı ortalamasının da % 43-44 seviyelerinde olduğunu görürsünüz ki, bu yüzdeler bir basketbolcu için gerçekten iyidir.

    eli düz, avrupa'nın en iyi şutörlerinden biridir. her takımda bulunması gereken tipte oyunculardan biridir de bana göre, canlı izleme imkanım henüz olmadı, ama ola ki turnuvalarda vs bi şekilde eşleşirse takımlarımız basketbolu bırakmadan kendisini canlı izlemek isterim.

    tofaş sas'da 1 yıl daha kalmasını isterdim ben, sözleşmesi eğer yanılmıyorsam 1+1 yıllık idi, artık kendisi mi ayrılmak istedi yoksa bursa temsilcisi opsiyonu mu kullanmadı bilmiyorum.

    sonrasında atina temsilcisi aek ile anlaşma imzalamıştı lojeski; şu an devam ediyor mu bıraktı mı bir bilgim yok, kendisi ile ilgili yeni bir haber de göremedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın