resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 912
    24 eylül 2022 galatasaray istanbulspor maçında elinden geleni yapan oyuncumuz.

    önceki maçlarda kendisini beğenmeyen biri olarak rahatlıkla söylemeliyim ki, bu adam net olarak kendisini geliştirmiş durumda.

    attığı golde savunma arkasına çok güzel bir koşu yaptı ve mükemmel bir kontrol sonucu tek vuruşla attı golünü. bunun yanında yaptığı presle icardi'yi kaleciyle karşı karşıya bıraktı. yine yaptığı presle atağı başlattı ve atağı sonlandıran şutunu kaleci son anda çıkardı. çizgiden çıkarılan şutu, mata'ya attığı güzel pas ve savunma arkasına yaptığı koşularla birçok defa kaleciyle karşı karşıya kalması...

    evet, bitiricilik sorunu var ama bu zaten takımca muzdarip olduğumuz bir dert. birkaç sene önceye kadar dünyanın en iyi santraforlarından biri olan icardi bile bu maçta birçok net pozisyondan yararlanamadı. o yüzden barış alper'i pozisyon bitirememekle suçlamaktansa, hemen hemen her pozisyonun içinde olmasını görüp ona göre değerlendirmeliyiz. hazırlık maçı bile olsa maçtan koptuğu bir an bile görmedim. her daim efektif kaldı ve ikili mücadelelerde asla yılmadı. eğer bitiricilik sorununu kısmen giderir ve çalışmayı da elden bırakmazsa inanılmaz bir oyuncu kazanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın