resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1505
    nasıl futbolcu olduğu taraftar arasında bölünmelere yol açıyor. premier league'de +200 maç oynamış, üstüne de hollanda milli takımı havuzunda kendine yer bulmuş bir adamı, "futbolcu değil" "tahta bacak" vs. gibi garip kalıplara sokmayı çok hakkaniyetli görmüyorum hatta benim haddim değil diyebilirim.

    güncel oynadığımız oyunda (bkz: okan buruk) için değişilmez bir rolü oluştu. bunun da müsebbibi sacha boey'in akıl almaz performansı. çok az bir kitle sadece sol bek oynamadığının farkında. staddan izleyince olay çok net. hücumda pva sol bek ya da açık gibi oynamıyor. çoğunlukla sol iç, bazen de 3lu stoper diziliminde sol stoperi oynuyor. çünkü hem daha iyi yapabildiği bu hem de hocanın kendisinden istediği bu oluyor. herkes kendisinden sol bek bindirmeleri bekliyor ve bu sebeple kötü oynadığı söyleniyor. açık kaynak bir sürü ısı haritası sitesi, oyunculara maç maç rating veren yerler mevcut. bu kadar ekstrem kötülenecek bir perfromansı yok pva'nın her zaman en iyi 5 hatta 3 oyuncunun içinde yer alıyor.

    kazımcan denensin, dubois denensin diyenlere de hak veriyorum. ancak o zaman farklı bir oyun oynamamız gerekecek. boey bu kadar çok çıkamayacak gibi bir durum oluşacak. ya da hoca aynı oyunu orada oynayanlardan da talep edecek ve aybı eleştiriler bu sefer kim oynuyorsa ona dönecek.

    her ne olursa olsun, özellikle staddaki taraftardan ricam, maç içeirisinde oyuncuyu geri çeken hareketlere girişmeyin. tv baında ve klavyedekiler sorun değil, etkileri önemsiz sayılabilir ama staddaki oyuna direkt etki ediyor. pva diğer oyuncuların lider olarak da benimsediği bir oyuncu, takımı sahipleniyor gerektiği yerde yönetiyor. yetenekleri istediğimiz veye özlediğimiz seviyede olmayabilir ancak her zaman maksimum eforunu sahaya koyuyor. ben kendisinden razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın