• 1
    yusuf demir olayı köpürmeye devam ediyor. bizler de taraftar olarak sinirden köpürüyoruz tabi. şimdi bu ülke de adının baş harfi son osmanlı savunucusu, almanların aslanı, öz fenerbahçeli ve evin oğlu mesut özil olan bir alman vatandaşı var. bu arkadaş ailesi türk olmasına rağmen bakın burasının altını çiziyorum ailesi türk olmasına rağmen kendisi alman vatandaşıdır. tek vatandaşlığı vardır ve almandır. mesut geçen sene buraya geldi ve fenerbahçe de yerli olarak top oynadı. kimse de sorgulamadı. ben burada defalarca yazmışımdır. bu adam türk statüsünde oynayamaz, olay milli takım değil, adamın uyruğu alman diye. ancak bana sözlük yazarları mavi kartı var diye geri dönüş yapmıştı.
    bu kadar kolay mı? madem bu kadar kolay yusuf da her türlü yerli statüsünde oynar.

    https://www.nvi.gov.tr/mavi-kart

    https://www.transfermarkt.com.tr/...profil/spieler/35664
    https://www.transfermarkt.com.tr/...rofil/spieler/548031

    türk basınında araştırmaya kalkınca her zamanki gibi yanlış bir algı var. mesut 2015 öncesi milli takım seçimi yapmış. iyi de alakası yok. adam alman vatandaşı ve başka vatandaşlığı yok.

    bizim sorunumuz kendi camiamızda. herkes kılıfına uydururken biz neden yapmayalım? türk futbolunu yönetenler en doğrucu takıma altın mı veriyor? en dürüst takıma madalya mı takılıyor? yusuf için bir an önce adı ne olursa artık mavi kart, yeşil kart, siklamen kart bir şekilde çıkarılmalı ve yerli statüsünde oynatılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın