• 7
    amazon prime video yanında amazon gaming hizmetlerinden yararlanabileceğiniz platform. sadece son seferde "assassin's creed origins" "fm2022" "shadow of mordor game of the year edition" "the dig" (bu oyunu bilen bilir efsanedir, bir bu bir full throttle) "we. the revolution" oyunlarını ücretsiz kitaplığıma kattığım hizmete sahip platform.

    ben genelde dizi izliyorum, ama prime kargo hizmetinden de faydalanmış oldum - müşteri sadakati için gerçekten güzel işler yapıyor.
    aylık 7.90tl ( hala saçma gelse de bana '')

    güzel diziler de var, tavsiye ederim.

    sorular üzerine ekleme: renktaşlar bedava üyelik başlatın - 30 gün bedava - ve oyunları toplayın. prime açtıktan sonra gaming.prime adresinden ücretsiz oyunları alabiliyorsunuz, fm2022 ve pc oyunları doğrudan, shadow of mordor - gog üzerinden redeem koduyla, assassin's creed origin ise hem gaming hem ubisoft hesaplarının eşleşmesi ile ubisoft kitaplığına ekleniyor. tüm konsollar ve pc üzerinden oynanabiliyormuş - deneyeceğim xbox ubisoft üzerinden
    durum bu

    dizilerde : lotr dışında - the man in the high castle (müthiş) , the expanse, two and a halfmen, red oaks gibi güzel seriler dışında eski yeni farklı şeyler var, içerik mütevazi ama the wheel of time'a dizi çekmişler o sebeple bence üye kalmaya değer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın