resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1610
    milli takım tercihi konusunda mantıklı davranması gereken oyuncumuz. mesela kendisinden isim olarak çok önde olan, premier lig'de tutunmayı başarabilmiş bryan mbeumo bugün kamerun milli takımında oynamayı kabul etmiş. bugün bazı yerlerde fransa'nın boey'i havuza aldığıyla alakalı bir şeyler okudum ama dediğim gibi mantıklı olmak lazım. fransa milli takımı dediğimiz takım öyle bir havuza sahip ki, ona hatta havuz denemez o göl falan diye de nitelendirilebilir.

    ha, ben illa kamerun'u seçsin falan demiyorum. onun da zararını en çok gören takımlardan biriyiz neticede. demokratik kongo milli takımı sağlık heyeti çapraz bağ koparan, formunun zirvesindeki luyindama'ya parol verip uçağa bindirmişlerdi. afrika'daki saha ve zemin şartları berbat. afrika uluslar kupası denen organizasyonun sezon ortasında oynandığı da malum. fakat bir de uluslararası oyuncu olmak gibi bir tarafı da var bu işin. yani boey'in fransa'da, milli formayı bir zamanlar 3-5 maç giyebilmiş bir oyuncu olmasındansa kamerun milli takımı efsaneleri arasına girmesi kulağa daha hoş geliyor sanki.

    dediğim gibi. iyice ölçüp tartması lazım. kamerun milli takımı teknik direktörlüğü görevini hali hazırda yerine getiren eski futbolcularımızdan rigobert song "sacha'yı ikna etmeye çalışıyoruz." gibisinden bir demeç vermiş. umarım bu hususta kendisi için en doğru kararı verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın