• 57
    galatasaray'ın antalyaspor, trabzonspor deplasmanlarından ve konyaspor, gaziantep gibi ligin görece daha kaliteli olan takımlarıyla evinde oynadığı maçların sonucunda puan olarak kendilerinden daha üstte olması karşısında götlerinde bir tutuşma hisseden kanatlıların maç öncesi takımımızda daha önceden forma giymiş oyunculara 'bakalım iyi oynayacaklar mı?' şeklinde yapmaya çalıştıkları maçı net bir derbi havasına büründürme çabalarını gördükçe takımın doğru yolda olduğuna emin oluyorum.

    henüz en büyük transferi olarak görülen icardi formayı son hafta az bir süre giyebilmiş, henüz hazır olmayan mata formayı bile giymemiş ve sakatlıktan yeni dönmüş olan midstjö de varken ve bu adamların hazır olmaları için gereken süre milli ara ile sağlanmışken rakiplerimiz çok mu çok gerildiler.

    istiyorlar ki adana demirspor bizi yensin çünkü bu maçtan bir gün sonra beşiktaş fenerbahçe ile derbi oynayacak. biliyorlar kazanırsak neler olacağını. kokuyu aldılar bir kere. koku alma duyuları çok gelişmiş bunların.
App Store'dan indirin Google Play'den alın