resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1435
    neymiş efendim, fener'in adana demirspor ile oynadığı maçta belhanda ile onyekuru fener taraftarına nasıl parmakları ile "dört" işareti yaparmış, bu hala galatasaray'a bağlı olduklarını gösterirmiş, beyimiz buna takılmış.fener taraftarı onları tahrik etmişse, böyle mi yapmaları gerekirmiş, küfür etselermiş daha iyiymiş, bak sen.
    (kırmızı kart görmeyecekleri sözünü var ve bak nasıl küfür ederler, zevkle, hakkını vere vere)
    (bkz: 22 ağustos 2022 fenerbahçe adana demirspor maçı)

    öncelikle fener taraftarı bu oyuncuları neden tahrik ediyor, daha doğrusu neden sevmiyor?
    cevabı: galatasaray'da oynadıkları ve mütemadiyen o statta kendilerini üzdükleri için.
    fener taraftarrı bana bu sebepten dolayı küfredecek, beni eski galatasaraylı kimliğimden ötürü tahrik edecek, ben neden onlara cevabımı beni tahrik ettikleri kurum olan galatasaray üzerinden veremiyorum, anlayamadığım nokta bu.
    adana demirspor başkanı polemiğe girmek yerine sırf bunu söyleyeydi yeterdi aslında dün akşam.
    ha bu durum benim galatasaray maçında kötü oynamam için neden sebep olsun, kadıköy'de karşılıklı bir tahrik etme olayı var ve adamlar cevap vermiş.

    şimdi bakın görün, nasıl maça kadar ilmek ilmek bu konu işlenip adana demirspor'a ekstra motivasyon sağlanmaya çalışılacak. ben normalde bu deplasmandan alınacak 1 puana tamamdım ama şu an itibarıyla galatasaray futbol takımından ve özellikle okan buruk'tan beklentim, bu maça ilk maçı 3-0 kaybettikleri iki maçlı bir serinin rövanş maçıymış gibi hazırlanmaları ve sahada gereğini yapıp maçtan 3 puanla ayrılmaları.
    (bkz: 1 ekim 2022 adana demirspor galatasaray maçı)

    ha bu arada sayın çakar keşke bu hassasiyetini oynadıkları galatasaray maçlarında milli takım seçicilerinin akıllarını karıştıracak performanslar gösteren ancak ne hikmetse! fenerbahçe maçlarında elleri ayaklarına dolaşıp fıkra tadında goller yemeye doymayan serkan kırıntılı*, ertuğrul taşkıran* gibi oyuncuların peformansları için de gösterseydi.
    ne iyi olurdu, değil mi.
    belki de bu isimler "altı" işareti yapmadıkları (bilmiyorum, belki de yapıyorlardır) için sıkıntı yok onun açısından.

    * bu arada, bu arkadaşlar fener'in bu sezon attığı 20 golün 9'unu (neredeyse yarısını) yiyen arkadaşlar, nasıl, güzel değil mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın