resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1428
    sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla 1 ekim 2022 adana demirspor galatasaray maçıyla ilgili saçma sapan söylemlerde bulunan kişi.

    normalde bu ve bunun gibi şahısların başlığına yazmak bile gereksiz ama ilgili maç için onyekuru ve belhanda gibi eski galatasaray'lı futbolcuları yakışıksız bir şekilde gündeme getirerek kamuoyu önüne atmaya çalışıyor. neymiş belhanda fenerbahçe maçında ağlama işareti yapmış da işte onyekuru 4 yıldız göstermiş de, galatasaray maçında ne yapacaklarını çok merak ediyormuş da falan da filan...

    murat sancak yayına bağlandığında ise bu ahmet denen oluşum haddini daha da fazla aştı ve belhanda'nın montpellier formasıyla 2013 yılında kullandığı penaltı atışını kaleciye gösterdiği görüntüyü koydurttu ve mayasında şike yapmak varsa yine yapar tarzı yorumlar yaptı. bakın açık bir şekilde şike yapmakla suçladı. üstelik daha oynanmayan bir maç için şike imasında bulundu.

    yahu tamam, bu adamların reyting için yapmayacağı şey yoktur. gerektiğinde sinek yerler, gerektiğinde bikini giyme sözü verirler ama işte olayı farklı yere çektiklerinde de medya neden akbabaların peşinden gideceği de hesaba katılmalı. yani murat sancak'ın yayına bağlanması bile, o şahsın amacına ulaştığını açık bir şekilde gösteriyor. sırf galatasaray maçında çok çok daha iyi oynasınlar diye en başta murat sancak onları zorlayacak zaten.

    fenerbahçe maçından önce her ne hikmetse sürekli kırmızı kart cezalısı olan veya yine fenerbahçe maçında her atılanı yiyen kaleciler sütten çıkmış ak kaşıktır ama söz konusu galatasaray'ın eski futbolcuları olunca da birden saçma sapan ithamlarla karşı karşıya gelirler. aynısını 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçında adem büyük için de yapmışlardı. daha sayısız örnek verilebilir.

    sözün kısası, bu şahıs boştur, gereksizdir ama gündemi nereye kaydıracağını da çok iyi bilir. ilerleyen günlerde çok daha ileriye gidecektir çünkü amacı reytingdir ve bunu her zaman başarır. umarım bir gün biri buna o sinekleri bir bir yedirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın