• 40
    rakip akintola, onyekuru gibi hızlı kanatlarıyla boş alanları değerlendirmeyi seviyor. bunun yanı sıra santraforları assombalonga da çok hızlı ve defansın ablasına sarkmaya bayılıyor. pardon arkasına.

    o yüzden bence defansif olarak yerleşik oynamalıyız. geriden top bekleyip kendi silahlarıyla vurmalıyız.

    kanatlarımız rakipten daha yetenekli. kerem'in enerjisini ikinci yarıya saklayıp darbeyi onunla vurabiliriz. bu durumda defansif anlamda sol beke daha yardımcı olacak bir kanat opsiyonuyla başlamış da olacağız. tabi bunun eksi bir yanı da var sahaya fazladan bir türk atmak gerekiyor. bu nedenle orta sahayı kalabalık tutup direnci artıracak berkan'ı orta sahaya attım. yine defansif olarak çok katkı vermeyeceğini düşündüğümden seferovic, gomis ve icardi yedek kalacak. bunların yerine tek santrafor olarak mertensi düşündüm.

    ..............muslera
    dubois nelsson abdulkerim boey*
    .........torreira berkan
    .............midjtsö
    yusuf ............................yunus
    .............mertens

    dakika 60'a kadar 1-0, 0-0, 0-1, 1-1 gibi skorlar muhtemeldir. çok büyük bir hata veya güzel bir duran top golü olmazsa 0-0 gideceğini düşünüyorum bu dakikaya kadar. sonrasında mertens - icardi, kerem - midjtsö, yunus - rashica değişiklikleriyle şu formasyona dönerek bu işi bitirebiliriz.
    ..............muslera
    dubois nelsson abdulkerim boey*
    .........torreira berkan
    rashica........yusuf ..........kerem
    ...............icardi

    *: nazar boncuğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın