resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3779
    neden bu kadar üstüne gidildiğini anlamadığım teknik direktörümüz. 7 maç oynanmış 1 mağlubiyet 1 beraberlik almış ve gayet olağan bir başlangıç. evet gönül isterdi ki 7 de 7 ile başlayalım ama bu lig artık 3 büyükler ligi değil. her takım her maç zorlanabilir, bunları defalarca deneyimledik. ayrıca halen bilmem şu takım bile nasıl oynuyor vs. muhabbetleri baymadı mı iyice? o takımların üzerinde baskı olmadığından bir şekilde oyunu daha rahat oturabiliyor. galatasaray ligi 2. bitiremez ama onlar ilk 5 e girse başarı sayılıyor, bilmem anlatabildim mi?

    şu ana kadar - ki fenerbahçe ve başakşehir ile maç yapmış - gol yememiş bir takıma, ligin en formda takımlarından konyaspor’a 2 gol atarak galip gelmesine rağmen absürd eleştirileri anlamakta zorlanıyorum. ha ismi torrent olmadığı için olabilir belki.

    terim döneminde de aynı şeyler oldu, aynı şeyler yazıldı, çizildi. maalesef transferlerin çoğunu kamplara yetiştiremiyoruz hatta lig başlıyor 4. 5. haftaya kalıyor. bu ciddi bir handikap, eğer futbolcular şansa tutarsa belki takım erken oturur. ama hemen süper futbol oynanmasını ya da bir şeylerin oturmasını beklemek saçmalıktır.

    futbolculuk geçmişinde yaşananlar geçmişte kaldı deşmenin kime ne faydası var? maalesef hasta çocuğu üzerinden bile vurulmaya çalışılması çok vicdansızca değil mi? okan hoca işini yapmaya çalışan, iyi niyetli, galatasaray için can atan birisi. neden hor görülüyor bu kadar? gerçi neden hoca değil galatasaray ama neyse konumuz bu değil.

    kendisinin ilk transfer dönemi galatasaray’ın mantalitesi farklıydı, ciddi değişim yaşandı ama sonunda terim dönemindeki yönetimsel hatalara düşülmeyerek bol rotasyonlu ve kaliteli bir kadro sıfırdan kuruldu. tabiki de ciddi sorumluluğu var ve hayatta bir insanın önüne çıkabilecek en büyük fırsatlardan biri kendinin önüne çıktı. terim sonrası yeni bir efsane yaratma şansını galatasaray kendisine verdi ki bu durum çok büyük sorumluluk. ben okan hocanın bu durumun farkında olduğuna inanıyorum. köstek olmak yerine destek olunması gerekiyor.

    ben hocaya inanıyorum yolun sonunda başarılı olacaktır. umarım artık efsanemiz terim’den kavuğu devralan kişi kendisi olur. şu an için yok etmeye çalışmak tüketicilik hastalığıdır. maalesef galatasaray taraftarı son dönemde bu hastalığın pençesinde. milli ara sonrası hatta ligin ilk yarısının sonuna kadar beklemek en doğrusu olacaktır. sonra durum değerlendirmesi yapılabilir. hayat her daim bir meydan okumadır. sen de çıkmaya cesaret ettin hocam, bize de desteklemek düşer. yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın