resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3763
    7 haftalık dönemde tek yanlış hamlesi 2. hafta giresun maçında 45. dakikada akbaba’yı çıkarıp gomis’i sokarak çift forvete dönmekte acele etmek olan hoca. o maçtaki tercihleriyle ve abdülkerim’in hatasıyla da 3 puan kaybettik. ama diğer 6 maçta neredeyse yaptığı her hamle saha içine olumlu yansıdı. gerçekten akla mantığa yatan ne hamle varsa (bu yerli futbolcu garebeti ortamında) elinden geldiğince yapıyor.

    ben galatasaray kariyerine harika başladığını düşünüyorum. terim’den sonra, evet terim’den sonra diyorum çünkü torrenti saymıyorum o pansumandı, hocalık yapmak falan kolay iş değil artık galatasaray’da. üstelik sosyal medyada etkileşim aldığı için istisnasız her gün terim tekrar istenirken, terim’in ismi gündemden hiç düşmeden, 3 senedir şampiyonluk yokken, yönetim de transferde üstüne düşeni yapmışken okan hoca’nın üstünde çok doğal olarak büyük baskı var. bu baskı zaman zaman ona acele ettiriyor, zaman zaman saha kenarında fazla alevlendiriyor ama yepyeni bir takıma gelip bu ortamda fikstür çok zorken çok iyi başladı. maalesef kendisine en baştan beri hamza hamzaoğluna gösterilen destek gösterilmedi. hatta riekerink’e bu kadar sahip çıkılmıştı diyebilirim. bence okan hocanın teknik direktörlük kariyeri çok küçümseniyor ve gözlemlediğim kadarıyla kredisi olması gerekenden daha az. ama o iyi başladı umarım böyle devam edecek.

    hata yapacak. ancak hatalarından dönüyor. omar’ı tercih etti hazırlık döneminde pişman oldu boey’e döndü. seferovic’i tercih etti baktı olmuyor hemen vazgeçti. kötü oynasa da akbaba’yı etebo’yu sürekli izlemek zorunda kaldığımız gibi kötü oynayanda sürekli ısrar etmiyor. hatalarından dönüyor. ben gerçekten hem maç başlangıç kadrolarından hem değişikliklerden çok memnunum. şimdi çözmesi gereken oliveria-mertens sebebiyle kolay geçilen orta sahamız. inanıyorum buna da el atıp hallecektir. benim güvenim sonsuz. şampiyon yap bizi okan hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın