• 4329
    twitter taraftarıyla çok muhattap olmadığım için son 10 yılda bizim taraftarın çoğunun geliştirdiği antipatiyi geliştirmedim beşiktaş'a karşı. hala 2000'li yıllardaki üçüncü takım gözüyle bakarım.

    doğal olarak çok tepki için bu sene denedikleri açıkça ilginç şeyleri çok alenen övmedim. seçtikleri hoca ismael'i yıllardır beğenirim, oynamaya çalıştıkları futboldan da keyif alıyordum. fakat süper lig çok kolay çözdü gibi bu futbolu. beşiktaş'ın elinde ligin en kötü birkaç takımını taktik olarak yakaladıkları galibiyet hariç hiçbir şey yok şu an.

    kayseri'yi form tutmadan ve en iyi oyuncuları kırmızı gördükten sonra yendiler. ardından oyun stilleri ile en rahat diş geçirebilecekleri ve çok kötü/formsuz üç takıma (alanyaspor, karagümrük, sivasspor) karşı çok dominant futbol oynadılar, emrecan'ın erken kırmızısı olmasa burayı 12 puan ile bitirmeleri lazımdı. oyun da iyi giderken keyifli olunca çok övülmeleri doğal.

    ardından olayların çıktığı leş ankaragücü maçı geldi. çok kötü bir takımı yendiler fakat ilk defa beşiktaş'ı taktik olarak çok sıkıntıda gördük o maç. başakşehir fizik olarak tamamen bitmişken tamamen kilitleyip yendi. şimdi de 17 eylül 2022 istanbulspor beşiktaş maçında hem fizik üstünlüklerini kaybettiklerini, hem de çok çözümleri olmadığını gösterdiler. her ne kadar ismael hoca yeni ingiliz ekolünden birçok güzel değişiklik getirmiş olsa da hem kendisinin zaafları (rezalet oyuncu değişiklikleri), hem de top ile planlarını bir türlü geliştiremeyip bu ligin çok üstündeki weghorst'a "bir şey yap la" topları atmaya dönmeleri uzun vadede iyiye işaret değil.

    bence işin daha da kötüsü beşiktaş bu kadar ciddi bir borç batağına çok yakınken ciddi bir satış yapabilecekleri hiçbir oyuncuları yok gibi görünüyor. önlerindeki fikstürler çok zor değil ama fenerbahçe ve daha oturmuş olacak trabzon ile karşılaşacaklar. tren raylardan çok kolay çıkabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın