resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 1483
    çok kaliteli bir kariyeri olacak çok belli. sene başında sevilla aklını çeldiğinde bir de savunmanın liderliği marcao'dan kendisine geçince azıcık sallanmıştı ama çabuk toparladı. olumsuz sonlanan sevilla macerası sonrasında sevilla'nın güncel halini gördükçe kalmanın ne kadar iyi olduğunu düşünüp daha da motive olduğuna eminim. danimarka ile dünya kupasında da düzenli oynayıp en azından son 16/ceyrek final gibi bir ihtimal de yakalarsa epl'den kesinlikle bir cok talibi çıkacaktır. keşke kendisini kandırabilsek de serbestlik maddesini 40 50 civarına yükseltebilsek.

    ayrıca kendisinin ocak ayında gidişinin çok belli olmasıyla belki de onun önerisiyle yaptığımız bir diğer genç danirmarkalı hamlesi de düşündükçe beni mest ediyor. oyuncuyla anlaşmamızda aslan payının nelsson'da olduğunu ispat edebilirim ama kanıtlayamam.

    bu arada not düşeyim seneye kendisinden boşalan liderlik koltuğunu sevilla'dan uygun bir bedelle (muhtemelen 500bin euroya) kiralayacağımız marcao isimli başarılı bir stoperle doldururuz:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın