• 475
    çok zor bir maçtı. topsuz oyunda kötü bir galatasaray vardı özellikle ilk yarıda rakibi karşılarken çok tepkisiz kaldık. oyun kurulumunda ön hatta kalan oyuncular pas alma konusunda çok problemliydi, hareketsiz kaldılar ve konyaspor'un dar alanına hapsolduk. oyunu daha sete yerleştiremeden yaptığımız top kayıplarıyla sürekli geçiş hücumları yedik ve takım boyu oldukça uzamış, ikiye bölünmüş gibiydi. hücuma çıkışlarda ve dönüşlerde yavaş kaldık. 1-0'dan sonra daha iyi oynamalıydık.
    ikinci yarıda konyaspor'un biraz daha hızı kesildi ve topun hakimiyeti bize geçmiş oldu. benzer sorunlar biraz daha devam etti ve pozisyonları üretme konusunda zayıf bir takım vardı. yusuf değişikliği bir hareket getirdi ve forvet arkasında bağlantıyı kendisinden sonra daha iyi kurmayı başardık. yunus'u ben beğendim, daha iyilerini oynadı ama bugün pasla en çok zorlayan oyuncu oldu. kerem vasatın altında kaldı, soldan hiç işlemiyor takım.
    rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha tutucu bir takım olmamız gerekiyor, berkan ve midtjsö ile 3'lü bir ortasahaya dönmemize rağmen onu maalesef göremedik ve üçüncü golü bir türlü bulamadık.
    konyaspor takımı tam bir teknik direktör takımı. oyun organizasyonu olarak ligin en iyi ekiplerinden biri. deplasmanda şu tarz bir oyun onlar adına çok olumlu. ağır bir üstünlük kurmadılar elbette fakat belli bölümlerde bayağı etkinlerdi.

    emin bayram takım seviyesinin epey altında kaldı, bu maç çok fazla hata yaptı. torreira'yı ikinci yarı daha çok beğendim ve merkeze ağırlığını koyan oyuncu oldu. bugün takım olarak antep ve paşa maçlarına göre bir tık daha düşük performans verdi oyuncular. galatasaray geçiş döneminde ve arayışlar devam ediyor, çok karalar bağlanacak bir durum yok elbette ama gereken dersler çıkarılmalı. üçlü bir ortasahaya geçilmesi bence uzun vadede takım adına daha hayırlı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın