• 457
    kalede kaleci olmasına gerek yok. biz gol atmakta zorlanıyoruz. yine de gol yememiş nağmağlup takıma 2 gol attık. evet iyi değildik, dağınık ve paniktik ama ilk haftalarda yeni olan bu takım için normal görüyorum bunu.

    şimdi bir milli ara var. eksikliklerimize odaklanmalıyız. adanademirsporla deplasmanda oynayacağız yanlış hatırlamıyorsam. bu yüzden dersimize iyi çalışmalıyız.

    özellikle ceza sahamızda gelen ortalara çalışmamız şart. hazırlık maçları dahil her maç başlığında burada ısrarla bahsediyorum. rakip kim olursa olsun ceza sahamıza orta attıklarında rakip iyi ya da kötü topa vuruyor. hücumda da aynı. çok ender bizim vurduklarımız. buna bir çare bulmazsak canımız çok yanar.

    bazı oyuncularımız ise ayağında çok top tutuyor. özellikle emin'in kulağı çekilmeli. kritik yerlerde iki kişiye çalım atmaya kalktı. yusuf da oyuna girince çok top kaybetti böyle.

    sehiv ise bizden birini mi artırmaya çalıştı noldu anlamadım. adam aynı maçta 2 gol yemeyi hazmedemedi sanırım.

    hakeme diyecek laf yok. konyasporlu oyuncuları öyle şımarttı ki en sonunda yavuz hırsız hesabı şikayet etmeye başladılar.

    edit: sol kanadımıza bir çare bulmak lazım diye düşünmüştüm maçta. dubois oyuna girdi hemen sol kanat toparlandı. aanholt çok kötüydü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın