resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 820
    operation deadline day‘in mimarlarından olmasıyla takdirimi kazanan yöneticidir. rakiplere hamle şansı bırakmayarak stratejik bir transfer çalımı değil basbaya transfer golü atmıştır. galatasaray’a yakışan bir kadro kurduğu için kendisini ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum.

    transfer sezonu öncesi genç ve potansiyelli kadromuza takviye olarak galatasaray’a layık tecrübeli ve kaliteli oyuncuların transferini istemiştim. hem kalitesini ortaya koyacak aynı zamanda gençlere mentörlük edebilecek kapasitede isimlerle başarıya ulaştığımız daha önce örnekleriyle sabittir.

    https://gss.gs/3395016
    seri ofsaytlanan listemdeki bazı isimleri ve daha iyilerini galatasaray’a kazandırdığı için ve uçuk sanılan hayallerin gerçekleştirilebildiğini galatasaray’ın büyüklüğünü unutmuş ve vasata alışmış galatasaray taraftarına gösterdiği için de bir kez daha ayrı bir teşekkürü borç bilirim.

    kendisine mesafeli yaklaşımım ise devam edecek. bunun için de haklı nedenlerim var. 3 senelik uzun soluklu bir dönemin başındayız. anında başkanlık atfedilmesini doğru bulmuyorum. başkan, yönetici, futbolcu. sayısız örnek var yaşanmış. burak elmas örneği taze gözümüzün önünde duruyor. ilk icraatta abartılı çoşku ve gazlanma sonradan yerini hayal kırıklığına bırakabiliyor.

    yurtdışında yaşadığım süreler hariç bizzat 33 yılını kapalı tribünde geçirmiş ve adanmış bir galatasaray neferi olarak
    işini iyi yaptığı için de hemen kulübün anahtarını teslim etmeye veya anında kendisini başkan yapmaya hazır tayfa karşında denge politikamı sürdüreceğim.
    kaidem ve pusulam galatasaraydır. kişiler değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın